Gaborone, Botswana Posted on juli 21, 2019juli 21, 2019 by Ida Vi har fundet et keramikværksted og blev tilbudt at ungerne kunne prøve at dreje. Vi købte også nye fine kopper til Lappen. “Tungen lige i munden” Det er svært at få mad til at se lækkert ud på billeder. Men dette her er vores yndlings etiopiske mad. “Injera”. Ved et tilfælde fandt vi en restaurant som serverede det, lavet af en kvinde fra det etiopiske højland. Emil og Ellen var vist mere til sandwichen,som hun lavede. Børnene er gode til at få kreative indfald og vi er (syntes vi selv) gode til at gribe dem.Her bliver der lavet æbleskibe sat sammen med små tændstikker. Vi forsøger, så vidt muligt, at prøve lokal mad. Det er ikke altid et hit blandt den 3 og 5 årige og nogle gange heller ikke blandt de voksne 😉Oftest er det dog ret lækkert og spændende.I Gaborone prøvede vi denne ret. Majs grød, som de spiser i mange af de afrikanske lande, da det mætter virkelig meget. Med “Pulled oksekød” og en slags grov spinat/kål kompot til. Det blev ikke en favorit ret…